Меню
Новини
Загальні батьківські збори 18.05.2023 на тему: "ігри для всієї родини" 18.00

ОНЛАЙН БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ "ІГРИ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ" 18.05.2023 О 18.00

  

  

 

  

ОНЛАЙН БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ "ДО ШКОЛИ ГОТУЄМОСЬ ЗМАЛЕЧКУ"  01.03.2023

Ваші діти незабаром підуть до школи. Для всієї сім'ї - це визначна подія. Клопоти та хвилювання починаються задовго до цього дня. Батьків найчастіше турбує те, як дитина буде навчатися, чи полюбить школу, як потоваришується з новими друзями...А для дитини - це новий  та важкий етап, адже малюк змінює свій статус дошкільника на школяра.

На всі важливі питання давали відповіді - вчитель початкової школи КЗ "Вінницького ліцею № 4 ім. Д.І. Менделєєва"  Бойченко Наталя Станіславівна та педагогічний колектив КЗ "ЗДО № 9 ВМР".

   

 

У дошкільному закладі відбулися загальні батьківські збори на тему "Виховання з любов'ю: як удосконалити свій стиль виховання й плекати щасливу дитину". Перед батьками завідувач дошкільного  закладу висвітлила питання про взаємодію батьків та педагогічного колективу ДНЗ у роботі з попередження дитячого травматизму , охорони життя та здоров'я дітей. Також батьки шукали шляхи вирішення різних життєвих ситуацій та були проінформовані про організацію дистанційної освітньої діяльності через соціальні мережі Інтернет.

 

  

 

 

 


Дата: 2023-05-23 17:48:33